top of page

Stress & Burn Out

beklemtoonde Vrouw

 "Stress Out"

Je doet het zelf, maar hoeft het niet altijd alleen te doen

Stress en burn out klachten uiten zich vaak op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.
Onvoldoende werkplezier of teveel en langdurige werkdruk met negatieve stress zijn een aantal ingredienten waardoor je in een vicieuze cirkel terecht kunt komen. Heb je daarnaast ook nog moeite met het voelen of aangeven van je eigen grenzen,
kunnen er allerlei klachten ontstaan op mentaal, emotioneel en fysiek vlak.  
In eerste instantie heb je misschien niks in de gaten. Je voelt je wat meer vermoeid en slaapt wat slechter. Totdat je op een dag geen plezier meer ervaart  in de dingen, die je doet. Je sleept je door je werkdag en voelt je te moe voor je gezin, je sport en afspreken met vrienden stel je uit.  Je zou het graag anders willen maar weer niet waar te beginnen en voelt er ook niet de fut voor. Soms kun je jaren zo doorgaan en glijdt het leven aan je voorbij. Of je voelt dat je niet anders meer kunt dan je ziekmelden, omdat het niet meer gaat.


Het programma " Stress Out" richt zich op het herstellen van deze balans te en daarnaast de oorzaak van klachten aan te pakken. Op deze manier werken we samen met jou aan je herstel. Stap voor stap, zodat je uiteindelijk weer gezond , met energie en met meer zelfbewustzijn verder kunt.  

HOE?

Door een maatwerk aanpak met individuele en integrale aanpak en begeleiding.  We onderzoeken samen met jou waar op dit moment fysiek, mentaal en emotioneel disbalans bestaat. En wat jij nodig hebt om beter in je vel te komen.  Door middel van een plan op maat gaan we vervolgens concreet aan de slag om jouw wensdoel te realiseren. Interventies kunnen zowel fysiek (voeding, beweging), mentaal (slaap, gedachtenkracht), emotioneel (emoties, gevoelens) als spiritueel (zingeving, drijfveren) zijn.

Voor Wie?

Voor jou, wanneer je last hebt van stress of burn out klachten, onrust, donkere gedachten en gevoelens, stemmingswisselingen of  slaapproblemen. Of je zit  even niet zo lekker in je vel, maar weet niet goed waarom en wilt graag handvatten om je beter te voelen.
Je bent misschien (gedeeltelijk) ziek gemeld en je zit in een negatieve spiraal, waar je zelf lastig uit kunt komen. 
Het traject kan parallel ingezet worden aan verzuim of reintegratie traject bij je werkgever.  

 

bottom of page