top of page
A-works

Loopbaan begeleiding & Werkgeluk

"Getting lost is a great way to find yourself"

Let op! Werk je langer dan 3 jaar bij het Rijk of de Autoriteit Persoonsgegevens? Dan heb je recht op een GRATIS Loopbaanscan t.w.v. € 1815,= (incl. BTW). 
Klik hier voor meer info!

Ervaar je minder of zelfs geen plezier meer in je werk? Heb je het gevoel dat je op een kruispunt staat. Of wil je  ontdekken wat voor jou echt belangrijk is in je leven met werk waar je energie van krijgt en aansluit bij jouw talenten en interesses?

Ik ondersteun je graag in een individueel loopbaan traject. 

Samen gaan we doelgericht op zoek naar jouw talenten, kwaliteiten en drijfveren. En onderzoeken we welke stappen jij te zetten hebt om meer werk- en levensplezier te ervaren. Terug naar jezelf. Om vanuit jouw eigen pad jezelf en jouw wereld te verrijken met wat jij te doen hebt! Wat je hierin tegenhoudt en wat je nodig hebt om nu de stappen te gaan zetten die je gaan leiden naar werk waar je jouw talenten optimaal kunt inzetten en je plezier, energie en voldoening uit haalt.

Mijn aanpak kenmerkt zich door:

 • Oprechte interesse in wie jij bent en wat je op dit moment nodig hebt om verder te kunnen.

 • Het creëren van inzicht en bewustzijn van jouw talenten, kwaliteiten en drijfveren.  

 • Inzicht in beroepsrichtingen en rollen, die bij jouw kunnen passen.

 • Je inzicht te geven in jouw saboterende gedachten, die jou tegenhouden om stappen te gaan zetten.

 • Individuele coaching, zowel persoonlijk als digitaal, waarbij ik jou als mens centraal stel, los van je rollen of functie, die je in je werk en privé leven hebt.

 • Maatwerk, in gesprekken, keuze instrumenten en opdrachten. 

Voor wie? 

 • Voor jou, wanneer je twijfels hebt over je huidige functie en of deze nog bij je past.

 • Voor jou, als je een beter inzicht in jezelf wilt hebben en welke beroepen bij jou passen.

 • Voor jou, als je op zoek bent naar wat je werkelijk drijft en waar jouw talent ligt.

 • Voor jou, wanneer je geld wilt verdienen met dat wat je het allerliefste doet.

 • Voor jou wanneer je huidige werk je meer energie kost dan dat het je oplevert.

 • Voor jou, als je last hebt van gevoelens van onvrede over je werk en je leven.

Wat past bij jou?

Afhankelijk van je behoeften en waar je nu staat zijn er diverse opties: 
 

Speeddate sessie

Ben je op zoek naar een (digitale) sparring sessie, om voor jezelf de kern van je huidige loopbaanvraag of probleem helder te krijgen?

Dan is een speeddate sessie van 45 minuten iets voor jou. Je zult versteld staan, wat je in korte tijd al boven water kunt krijgen.                              € 90,= (Excl. BTW)

Loopbaan scan
Wil je graag meer tijd en ruimte vrijmaken en een duidelijker inzicht in je talenten, drijfveren en kwaliteiten? 
Dan is de inzet van een Loopbaanscan inclusief 2 a 3 individuele gesprekken van 60-75 minuten een oplossing. 
Dit levert het je op:
- Inzicht in jezelf en jouw talenten, kwaliteiten en drijfveren (intrinsieke motivatie)
- Inzicht in welke rollen bij je passen
- Inzicht in interesse richtingen en sectoren

- Inzicht in je ontwikkelpunten
- Een heldere rapportage, waarin je nu en ook later nog wat aan hebt.

 

Loopbaantraject (3 maanden)
Ben je toe aan een deep-dive in jezelf, zodat je nu echt die stappen durft te gaan zetten die je leiden naar een baan, waar je fluitend naartoe gaat en die je voldoening, energie en plezier geeft?

Dan is dit traject voor jou.: Individueel of met gelijkgestemden in een kleine groep, wat bij jou past gaan we aan de slag met wie je bent? waar jij 's ochtends je bed voor uit komt? en wat jouw kwaliteiten zijn? die je kunt inzetten, om jezelf en je werkomgeving te verrijken met jouw toegevoegde waarde. Jij bepaalt het doel en waar je naartoe wilt.  Ik ben je facilitator en wijs de weg op de kruispunten die je tegenkomt.  

Wat levert je dit op?

ALLES wat hierboven en daarnaast

- je activeren om andere keuzes te maken, dichtbij jezelf en stappen te gaan zetten.

- ondersteuning bij jouw oriëntatie op de huidige arbeidsmarkt (bijv. het ontdekken van netwerk en voeren van gesprekken, beroepsrichtingen en organisaties helder krijgen die bij je passen
- sollicitatie ondersteuning (CV en motivatie check)

 

 

_MG_5086_edited.jpg

Wanneer er sprake is van loopbaan begeleiding binnen een re-integratietraject a.g.v. ziekte of beperkingen is er vaak meer nodig en duurt een traject gemiddeld 6 maanden.

Ervaringen

"Ik heb een heel fijn traject gevolgd bij Ammerens. Ik vond de ondersteuning vanuit haar als persoon heel prettig, ze is heel fijn in de omgang en ik durfde snel eerlijk en open te zijn over mijn twijfels en onzekerheden. De tools waarmee Ammerens werkt, de testen en de arbeidsmarktscan etcetera werken erg verhelderend. Ik was heel erg aan het zweven, maar merkte echt gedurende de gesprekken en de voortgang dat alles steeds meer op zijn plek viel. Met een nieuwe baan als resultaat. "   Sofie, WMO Consulent

"Het loopbaan traject bij Ammerens heb ik als erg waardevol ervaren. Gesprekken waren laagdrempelig en ook erg prettig. Het is goed om zaken eens vanaf een andere kant te bekijken en benaderen, waardoor bij mij nieuwe inzichten zijn ontstaan. Ook erg fijn dat er mee wordt gedacht en ik ook buiten de gesprekken om nog extra tips kreeg! Het heeft mij in ieder geval geholpen om weer verder te kunnen"   Teun, Biologie docent

"Het loopbaantraject bij Ammerens was fijn en persoonlijk. Ammerens toont oprechte interesse en kan goed luisteren, ook naar wat je tussen de regels door zegt. Ik vond het prettig dat de sessies meegroeiden met mijn persoonlijke situatie en dat er aandacht was voor de emotionele en psychologische aspecten rondom het zoeken van een baan. Ammerens bood me zowel stof tot nadenken als concrete handvatten waar ik direct mee aan de slag kon. Het traject is voor mij heel waardevol geweest. Ik weet beter waar ik op werkgebied voor sta, wat voor baan ik zoek en waar ik die kan vinden. In plaats van het me te laten overkomen durf ik weer controle te nemen over mijn loopbaanproces, en ik kijk met plezier en vertrouwen uit naar wat er op mijn carrièrepad gaat komen!
Levie, gedragswetenschapper

"Eind 2020 heb ik bij Alifestyle een ontwikkeladviestraject gevolgd. Ammerens luistert goed, stelt goede vragen en heeft het traject afgestemd op mijn persoonlijke (werk)situatie. Door middel van gesprekken en concrete opdrachten heb ik nieuwe inzichten verkregen en daarnaast bevestigd gekregen waar mijn interesses en loopbaanwaarden liggen. Ook geeft Ammerens praktische tips om direct mee aan de slag te gaan. Het traject is afgesloten met een ontwikkelplan om zelf verdere vervolgstappen te kunnen zetten. Al met al erg nuttig en waardevol, bedankt Ammerens!"  Nina, Account  manager/ coordinator

bottom of page